Ett långt veckoslut

07.12.2011 kl. 23:32
Dethär veckoslutet började tidigare en förväntat och slutade sent. Fredag sov jag faktiskt hemma, och var inte ute... men lördag var det Jangva och jag uppträde med min egna dikt. Söndag var det övningar till tisdagens dans och jag sov hemma igen. Måndagen var det Bloggpriset! Och jag sov hos Stefanie, Emzi var också där :) Tisdagen gick till Linnan Vastaanotto och sedan till teekarnas bastu, varefter hem till kvällens par. Därifrån tidigt på morgonen till brigaden med alldeles för lite sömn och tid att tacka för både skjuts och sovplats.

Jag kommer aldrig för tidigt,
men är inte heller för sent
Väntar en stund, har
ögönen fast, jag bruden bär
Fästmannen står kvar
och undrar vad jag stal
Jag kommer aldrig för tidigt
jag kommer i sync med dig
jag vill bara att du kysser
mig


Det var en fin loma. Nu gäller det bara hoppas, att man int sitter beredskap under julen. En och en halv veckan till beredskapet, och man har fortfarande int fått listan upp...
Kommentarer (1)
fast jag visste nog att du var tacksam!;)
stefanie12.12.11 kl. 00:24

Kultturellt inblandad i teater, bok- och diktskrivning. Mentalt blandad av tankar om mångt och mycket, värt att skriva dikter av.

Har flyttat till MrIlkka

Senaste kommentarer

24.03, 19:08Mitt sista inlägg av emzi
12.12, 00:24Ett långt veckoslut av stefanie
07.12, 19:52Bloggpriset, en besvikelse av emmelemzi.com
07.12, 19:11Bloggpriset, en besvikelse av skinka.ratata.fi
24.11, 23:19Slam! Dunk av emmelemzi.com