Den kunde ju vara kortare

25.03.2011 kl. 21:37
AUK, mytomspunnen o krävande, fysiskt o psykiskt. Samt socialt, det ska man int glömma. Det fina är dock, att man får motion o bättre kondition, utan att märka det. T.ex har min länk-tid förbättras med 3 minuter (1/12) under en tre veckors paus... tänk om det var lika lätt i civilen? Psykiskt får man ju stå ut med höga förväntningar. O sociala livet drabbas hårt under ett helt år. Man klarar sig, skriver dikter då o då. O tänker att man nog är lycklig, som har dator o mokkula, telefon o brevpapper.

Det finns en liten bit av smuts
av rost jag inte fick bort från hjärtats frost
Så kan du kanske skänk' mig
ett dag, ett dygn, ett år o så?
Att olja rosten bort eller rosta bort

Ett främmande hand mot ett främmande lår
varken ditt eller mitt, inte helt och inte ett snitt
Det var inte du och de var inte jag, i vårt första bad
De var ett vi utan tvivel som blev så väl


Väntar på dansläger om två veckor, samt budskap på om ja får träningsledighet för den eller inte. Nästa veckoslut ska ja inhandla nya skor, som passar med kostym o går att dansa med. Helst sådana som också ser bra ut i militära permissionskläder. Om inte, så får ja försöka packa med mig min kostym... ett verkligt intressant projekt, med tanke på att ja önskar mig ha en slet skjorta på i så fall.

Påsken är också på väg med alla möjliga fina händelser! :D

Ni har kanske märkt att ja int bloggar så mycket mera? AUK är värt sitt namn, detta är verkligen en skola o läsning krävs. Läsning under kvällsfritid som annors kunde ägnas åt bl.a diktande. Men, ja glömmer er int. Åtminstone int för längre än det tar att komma på datorn igen :D

Kultturellt inblandad i teater, bok- och diktskrivning. Mentalt blandad av tankar om mångt och mycket, värt att skriva dikter av.

Har flyttat till MrIlkka

Senaste kommentarer

24.03, 19:08Mitt sista inlägg av emzi
12.12, 00:24Ett långt veckoslut av stefanie
07.12, 19:52Bloggpriset, en besvikelse av emmelemzi.com
07.12, 19:11Bloggpriset, en besvikelse av skinka.ratata.fi
24.11, 23:19Slam! Dunk av emmelemzi.com